Студентка факультету початкової освіти Наталія Алексеєва у складі делегації з України пройшла навчання в одному з найбільших університетів Польщі у м. Вроцлав.

У це мальовниче місто з понад тисячорічною історією з’їхались студенти, що представляли 48 країн світу. Упродовж місяця наша студентка в складі інтернаціональної команди пройшла інтенсивний курс з вивчення польської мови та культури на філологічному відділі Вроцлавського університету.

Для учасників програми літньої школі пропонувалися цікаві лекції, практичні заняття та екскурсії, під час яких іноземці мали можливість познайомитися з польською культурою, історією та кухнею.

Для студентів організовувалися тематичні заходи «Вечір талантів» та «Вечір культур», на яких Наталія Алексеєва читала гуморески Павла Глазового, знайомлячи своїх колег з українською культурою.

Під кінець мовного курсу, учасники школи писали тестові завдання з пройденого матеріалу. Результатом старань Наталії став сертифікат, який засвідчив володіння нею польською мовою на рівні В1.

Пресцентр УДПУ