На мистецько-педагогічному факультеті відбулася довгоочікувана подія, що стала гарною традицією в житті нашого студентства – презентація І курсу. Вже не перший рік наші першокурсники демонструють свої таланти і здібності у вокалі, хореографії та гумористичних мініатюрах. Березнева презентація відрізнялась веселими та креативними номерами.

Цього року до нас приєдналося шість нових груп і саме вони ділилися з присутніми своїми враженнями про навчання. Всі групи ретельно готувалися до цього свята.

Презентація була різножанровою. 11 та 14 групи (напрям підготовки «Хореографія») презентували хореографічну постановку на тему з грецької міфології,



12 та 31 групи (напрям підготовки «Музичне мистецтво») – мюзикл про студентське життя.



А 15 та 35 групи (напрям підготовки «Образотворче мистецтво») представили свою спеціальність у жанрі казки.


В залі вирували емоції… Свято перетворилося у професійне шоу. Першокурсники вражали своїми талантами присутніх студентів старших курсів, викладачів, батьків, гостей. Цікавими і оригінальними були костюми учасників, музичний супровід, відео.

Зі словами вітання і подяки за успішну, яскраву презентацію до першокурсників звернулась декан факультету Олена Дудник: «Мистецько-педагогічний факультет, – зауважила вона, – вкотре довів, що має безліч талантів, кількість яких зростає з року в рік». Декан подякувала кураторам І курсу за їх наставництво, допомогу та підтримку у підготовці презентації.


На завершення були визначені кращі групи у номінаціях і нагороджені почесними грамотами: – у номінації «Найяскравіша акторська гра» перемогли 12 і 31 групи (куратор Людмила Ятло);

– у номінації «Найкреативніше втілення ідей» – 15 група (куратор Олена Побірченко) та 35 група (куратор Юрій Коваленко)



11 та 14 групи (куратор Сергій Куценко) відзначені у номінації «Найкраща режисура виступу».



Пресцентр УДПУ