Доктор Пьотр Пизель, котрий за направленням Міністерства науки і вищої освіти Польщі викладає польську мову в нашому університеті, взяв участь у щорічній зустрічі викладачів, вчителів польської мови та керівників центрів польської мови та культури, що працюють на території Київського Консульського Округу. Захід відбувся у Посольстві Республіки Польща в м. Києві.

Представники Посольства Польщі вручили книги, альбоми та брошури для осередків польської мови та культури в Україні, в тому числі для польського культурно-освітнього центру УДПУ.

Викладач польської мови Уманського державного педагогічного університету Пьотр Пизель разом із іншими учасниками зустрічі мав можливість поспілкуватися з Радником Посла з питань науково-освітньої співпраці Посольства Республіки Польща в Україні Емілією Ясюк та Віце-консулом Консульського Відділу Посольства Республіки Польща в Україні Агнєшкою Рончкою. Крім цього учасники зустрічі взяли участь у дискусії, під час якої ділилися враженнями від переглядів фільмів видатного польського кінорежисера Анджея Вайди.

Пресцентр УДПУ