Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини уклав договір про співробітництво із Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького.

Від вищих навчальних закладів угоди підписали в.о. ректора ЧНУ імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко та в.о. ректора УДПУ імені Павла Тичини Олександр Безлюдний.


Сферами взаємодії визначено: взаємовигідна співпраця шляхом об’єднання зусиль професорсько-викладацького складу, проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень у різних наукових сферах, реалізація в освітньому процесі інноваційних технологій, нових методів та засобів навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, академічна мобільність студентів, вивчення досвіду організації освітнього процесу в сучасних умовах і взаємообмін позитивним результатом.

Учасники зустрічі висловили сподівання, що запровадження нових форм співпраці в освітній, науковій та інноваційній діяльності між навчальними закладами сприятиме високому рівню підготовки фахівців.

З текстом угоди можна ознайомитися тут.

Пресцентр УДПУ