Нещодавно з офіційним візитом до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини завітала делегація з КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж».

Ректор університету, професор Олександр Безлюдний та директор коледжу Сергій Іванніков підписали додаткову угоду про співпрацю.

Під час зустрічі проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко, координатор з міжнародної діяльності та академічної мобільності Катерина Подуфалова, начальник відділу міжнародних зв’язків Катерина Ільніцька обговорили розвиток співпраці в галузі науки, освіти та міжнародної діяльності. Підписана угода сприятиме забезпеченню високого рівня наукових і методичних розробок, якості підготовки фахівців на рівні державних вимог шляхом ефективного використання педагогічного, методичного та наукового потенціалу двох провідних закладів освіти.

Також відбулося обговорення напрямків міжнародної співпраці, стажування педагогічних працівників, участі у грантах та програмах академічної мобільності.

У межах співпраці між КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» та університетом передбачається проведення спільних наукових та методичних заходів, видання наукових та методичних публікацій тощо.

Додаткова угода до договору про співпрацю між комунальним закладом.

Пресцентр УДПУ