7 вересня кафедра економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту спільно з інноваційним бізнес-інкубатором з нагоди Дня підприємця провели науково-методичний семінар на тему «Підприємництво: шлях до успіху».


Мета семінару – визначення важливості підприємницької діяльності у формуванні економіки країни, демократії та громадянського суспільства.

Зі вступним словом до учасників семінару звернулися Ткачук Лариса Василівна, к.пед.н., доцент, проректор з наукової роботи університету та Комар Тетяна Василівна, декан економічного факультету.

Про свій шлях до успіху у підприємницькій діяльності розповідали: Колісниченко Поліна Тимофіївна – директор туристичного бюро «Пан Коцький» та торгівельного комплексу «Шалений світ моди» (ПП «Колісніченко»); Медведчук Віктор Дмитрович – директор приватного підприємства «Довіра»; Кравчук Лідія Трохимівна – голова Уманської ліги підприємців, член об’єднання «ФОРТЕЦЯ»; Венжега Дмитро Ігорович – голова кредитної спілки «Єврокредит».


Кожен із запрошених поділився зі студентами цінним досвідом у веденні підприємницької справи, надав практичні поради щодо реалізації цікавих ідей молодими підприємцями, відповідав на запитання.

Із заключним словом до учасників семінару звернувся д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Музиченко Анатолій Степанович , який побажав підприємцям зміцнення та зростання бізнесу, а студентам – наполегливості в навчання, ініціативності та прагнення досягти не менших успіхів, енергії для реалізації своїх планів.