Традиційно студентський актив факультету іноземної філології привітав викладачів та студентів із наступаючими святами, організувавши веселе новорічне вітання.

Пролунали пісні "Happy New Year" у виконанні Дмитра Романенка та "Last Christmas" у виконанні Роксолани Коваль; вірш "New Year's Reality Check", прочитаний Анатолієм Очеретяним. Що ж до танцювальних номерів, то здавалось, що на сцені не студенти факультету іноземної філології, а справжні професійні хореографи. Святковий настрій подарували присутнім студенти хореографічного гуртка факультету Гордецька Юлія, Заплатін Сергій, які виконали вальс, а Коханська Марина в парі з Коломизою Олександром захопили глядачів пристрасним танго.


Усміхнені обличчя глядачів наштовхували на єдину думку - Новий рік вони зустрічатимуть у гарному настрої. Оскільки Новий рік - родинне свято, то "голова великої родини" нашого департаменту, декан факультету Надія Михайлівна Бріт привітала усіх з новорічними та різдвяними святами і подякувала студентам за чудове дійство. До вітань долучилися також директор Інституту філології та суспільствознавства Валентина Олександрівна Коваль та голова профкому Олександр Семенович Осадчий.


Ми, у свою чергу, вітаємо студентів, викладачів та працівників Уманського державного педагогічного університету з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе вам міцне здоров'я, творчу наснагу, радість і вдачу, щастя і добробут, буде сприятливим для здійснення всіх задумів і найпотаємніших мрій!