В переддень Нового року відбулась значима подія – зустріч адміністрації університету з іноземними студентами. Oрганізатором заходу став відділ по роботі з іноземними студентами та його керівник Надія Ремезовська.

У затишній передноворічній атмосфері зустрілися ректорат університету та найактивніші представники іноземного студентства, в тому числі старости академічних груп, активісти позанавчальної діяльності та студенти, що допомагали під час переводу туркменської молоді з Луганських вишів до УДПУ. За солодкими столами із традиційним шампанським та чаєм звучали слова привітань на адресу іноземних студентів від в.о.ректора Олександра Безлюдного. З нагоди Новорічних свят Олександр Іванович побажав активу та всім іноземним студентам здоров‘я, щастя й успіхів. Приємним сюрпризом для запрошених стали вручені Олександром Івановичем подарунки від ректорату, адміністрацій факультетів та профкому – сертифікати на пральну машину та холодильник, що будуть розміщені у гуртожитку.




До привітальних слів приєдналися також проректор з науково-педагогічної роботи Тетяна Кочубей та проректор із соціальних питань, голова профкому Олександр Осадчий.

Зустріч відбулася у теплій та дружній атмосфері. Студенти ділилися приємними враженнями від перебування у нашому рідному місті, від екскурсій перлиною Умані - парком «Софіївка». На завершення зустрічі запрошені студенти подякували організаторам та адміністрації університету за приємну зустріч, гостинність та цінні подарунки.

Пресцентр УДПУ