У місті Харків з 3 по 6 грудня проходила фінальна частина Кубку України з гирьового спорту серед дорослих та Х Всеукраїнський турнір пам’яті Івана Кожедуба. Позмагатися на останніх стартах 2015 року виявили бажання близька 150 спортсменів з 12 областей України, які розіграли медалі в змаганнях серед чоловіків та жінок.

Кубок України з гирьового спорту підвів підсумки року в українському гирьовому спорті, а також став одним з етапів формування збірної України на наступний 2016 рік.

 

Участь у змаганнях найсильніших спортсменів з даного виду спорту взяли два студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, майстри спорту України: Валентин Хмільовий та Вадим Марчак.

За результатами змагань наші спортсмени були одними з найсильніших у своїх вагових категоріях і не залишились без своїх нагород: Валентин Хмільовий у ваговій категорії до 75 кг з результатом 164 бали посів ІІІ місце; Вадим Марчак у ваговій категорії до 90+кг з результатом 247 балів виборов І місце.

Вітаємо наших спортсменів з чудовим результатом і бажаємо подальших успіхів!

Пресцентр УДПУ