Традиційно щосереди в нашому університеті організовуються кіноперегляди. Однак цього тижня все було набагато цікавіше: у рамках проведення «Тижня студента» святковий кіноперегляд доповнився музичним подарунком від випускників. У гості до рідного університету завітали вокальний гурт "Схід Сонця" та Олег Універсал.




Колектив «Схід Сонця» у складі Ігора Квітченка, Сергія Цюри, Віталія Коваленка, Тетяни Мазур, Артема Шнайдера відкрив музичну частину заходу. Гурт виконав акапельно пісні різних музичних жанрів і наповнив глядацьку залу позитивною енергетикою та гарним настроєм.

Презентуючи присутнім свою програму, музиканти запросили усіх бажаючих на великий концерт, який відбудеться у міському будинку культури 27 листопада о 19 год. за участю Олега Універсала, вокального гурту "Схід Сонця" та Сашка Лірника.

Олег Універсал, котрий продовжив виступ – музикант, дипломант Книги Рекордів України. Ця людина надзвичайно цікава, неординарна та унікальна. Більше того, Універсал – це не тільки прізвище Олега, його по праву можна назвати «універсалом», «людиною-оркестром», яка грає на 10-ти музичних інструментах одночасно, замінивши повноцінний рок-гурт з чотирьох чоловік!

Олега добре знають в Україні як байкера, поета, композитора, автора першого, другого і третього мотоальбомів України. Його пісні лунають майже на всіх мотофестивалях України, а з 2011 року і в Росії. 2013 року відбулася реєстрація національного рекорду Олега Універсала «Одночасна гра на 10-ти музичних інструментах». В його арсеналі: партія бас-гітари, ритм-гітари, бас-бочка, малий барабан, хет, тарілка (ride) і (crash), шейкери, тамбурин, козуба, губна гармошка плюс вокал. І все це – одночасно і наживо.

Цього вечора усі присутні насолодились високопрофесійним, віртуозним живим виконанням музичних творів та досконалістю вокального звучання.

Пресцентр УДПУ