Цікава акція пройшла у студмістечку університету.

Студради гуртожитків вирішили зібрати у мистецько-літературній світлиці людей творчих і натхненних, що проживають у гуртожитках.

Звучали власні вірші, проза… Загалом панувала тепла приємна атмосфера.


Серед поетів-початківців, що мали успіх цього вечора, слід назвати Ольгу Василенко, Віру Шобей, Людмилу Дяченко – студенток природничо-географічного факультету; Анну Виходець, Аліну Кузьменко, Наталію Сучко, Ольгу Мартинюк – студенток факультету української філології; Сергія Печенюка – першокурсника фізико-математичного факультету. Старости гуртожитків Надія Сорока, Оксана Катренко та їх заступники – Анна Виходець та Аліна Кузьменко доклали чимало зусиль для організації та проведення цього заходу.

Власне, такі зустрічі допомагають ще більше здружити та познайомити між собою студентів різних факультетів, наповнити їхнє дозвілля яскравими моментами та цікавими подіями.

Прозвучала ідея видання збірки поетичної творчості студентів. А ще гуртом обговорювали майбутні культурні проекти – зокрема, як цікаво і весело провести новорічно-різдвяні дні для студентів дальніх областей, що залишаються на свята у гуртожитках.