На запрошення посольства Китаю в Україні в.о. декана факультету іноземних мов, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Постоленко і викладач кафедри теорії та практики іноземних мов Чень Ченьлінь взяли участь у зустрічі з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між КНР і Україною та традиційного китайського Нового року – Свята Весни, яку провів у Києві Надзвичайний та Повноважений Посол КНР в Україні пан Ду Вей. Зустріч відбулася за участі працівників посольства Китаю, представників влади України та вищих навчальних закладів України, керівників бізнес-компаній обох країн.

Делегати з нашого університету під час візиту мали змогу зустрітися з поважним представництвом, зокрема, керівником відділу з питань освіти при посольстві Китайської Народної Республіки в Україні паном Ван Чжин Гуо, поспілкуватися щодо перспектив подальшої співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з вищими навчальними закладами Китаю та Інститутом Конфуція.

Такі заходи сприяють плідній співпраці України та країн зарубіжжя, зокрема, розвитку міжнародного співробітництва в галузі освіти.

 

Пресцентр УДПУ