На базі факультету фізики, математики та інформатики УДПУ на високому науковому та методичному рівні пройшло друге засідання школи професійного зростання молодого викладача, програма якого включала розгляд актуальних питань, пов’язаних з впровадженням у навчальний процес хмарних технологій.

Доцент кафедри інформатики та інформаційно-комукаційних технологій Надія Стеценко у своїй доповіді зосередила увагу на ролі та значенні використання хмарних технологій в освітньому процесі. Далі викладачі кафедри інформатики та інформаційно-комукаційних технологій розкрили широкий спектр використання хмарних технологій у навчально-пізнавальній діяльності студентів. З цікавою доповіддю виступив викладач кафедри Сергій Троян, який презентував сучасні платформи розміщення масових навчальних курсів у хмарному середовищі. Старший викладач Сергій Паршуков та кандидат педагогічних наук, старший викладач Тетяна Бондаренко поділилися досвідом використання хмарних технології в професійній діяльності викладача.

У ході обговорення доповідей виникло багато запитань від молодих викладачів, що засвідчує живий інтерес до теми, викликаний сучасним станом впровадження ІТ-технологій у навчальний процес.

Пресцентр УДПУ