За підтримки голови Черкаської обласної державної адміністрації, Героя України Тулуба Сергія Борисовича 11 листопада в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся фінал Другого Форуму молодіжних ініціатив і проектів Черкащини. Керівництво університету на чолі з ректором, професором Побірченко Н.С. гостинно приймало поважних гостей та забезпечило всі умови для плідної роботи форуму.

У рамках форуму відбулась мистецька виставка робіт студентів УДПУ та підведення підсумків і нагородження переможців у 4-х номінаціях: «Соціальна сфера», «Наука», «Підприємництво», «Культура». Почесну місію нагородження виконав голова облдержадміністрації.

Приємно зазначити, що серед нагороджених була і уманчанка Лимар Катерина, що отримала 2 премію (20 тисяч гривень) за проект «Розробка та популяризація нових туристичних маршрутів Черкащини» у номінації «Культура». Проект розроблений за участі і активної допомоги працівників бізнес-інкубатора УДПУ.

Нагороджуючи перспективну молодь, керівник області Сергій Тулуб відмітив, що програма «Будуємо нову Черкащину» без впливу ініціативної молоді не має перспектив розвитку. Адже саме молодим людям не лише розбудовувати Черкащину а й керувати державою у майбутньому.

«Працюйте! Дерзайте! Перемагайте!» – ось з такими словами звернувся губернатор області до молодих учасників форуму.