Делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяла участь в інавгурації нового 2016-2017 навчального року в Державній вищій школі професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в м. Лєшно (Республіка Польща).

Кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, декан природничо-географічного факультету Валерій Миколайко, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри спортивних дисциплін факультету фізичного виховання Руслан Маслюк під час офіційного відкриття від імені керівництва УДПУ привітали пана ректора, викладачів, співробітників та студентів Вищої школи з початком нового навчального року, подякували за співпрацю.

У ході візиту представники делегації ознайомилися з історією та структурою закладу, вивчили досвід його роботи, зустрілися та поспілкувалася зі студентами, які навчаються у даному вузі за програмою академічної мобільності. В той же час під час зустрічі з польськими студентами було презентовано Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини як партнерську установу для академічного обміну.

Програма перебування була цікавою та насиченою. Дана поїздка є ще однією сходинкою у тісній співпраці навчальних закладів України та Польщі. Є надія, що продовження міжнародного співробітництва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Державної вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в місті Лєшно буде яскраве та плідне.

Пресцентр УДПУ