Творчі колективи та солісти факультету мистецтв УДПУ - переможці та лауреати Міжнародних і Всеукраїнських мистецьких конкурсів 2016 року – провели благодійний концерт «З надією в серці» на підтримку людей з онкологічними захворюваннями.

Одинадцять творчих колективів та виконавців університету об’єднали свої зусилля задля допомоги людям. Було представлено десятки творчих номерів, кожен із них ніс якийсь окремий сенс і свій посил.

Концерт вийшов серйозний, сумний і водночас веселий та оптимістичний. Якими б важкими не були випробування для людини, життя триває! Глядачі із запалом зустрічали кожен хореографічний, вокальний чи інструментальний номер, вибухали оплесками. Концертна програма тривала майже дві години.

Енергетика залу була особливою. Кожен міг зробити свій внесок у скриньку благодійної допомоги, яка розміщувалася прямо на сцені. Дуже добре, коли творчі люди роблять разом якусь одну справу і при цьому кожен усвідомлює, що своєю діяльністю підтримує конкретних людей, яким конче потрібна допомога.

Пресцентр УДПУ