21 травня в актовій залі університету відбулася важлива подія – народний самодіяльний ансамбль «Акварелі» святкував 10-ту річницю від часу створення колективу. Ансамбль – постійний учасник обласних, районних, міських та університетських культурно-мистецьких заходів, лауреат І-го відкритого Всеукраїнського конкурсу «Вічний рух» (Дрогобич, 2008). Незмінний керівник ансамблю - Калабська Віра Степанівна, дипломант IV Міжнародного конкурсу «Fortissimo» в номінації «Оркестрові і народні інструменти» (Харків, 2006 р.).


У програмі ювілейного концерту прозвучали твори композиторів-класиків, сучасних українських та зарубіжних композиторів. Вдячні слухачі нагородили виконавців бурхливими оплесками та чудовими квітами.


З цією важливою подією творчий колектив вітала ректор університету професор Побірченко Наталія Семенівна. Слова вдячності прозвучали на адресу ансамблю та його керівника від проректора з гуманітарних питань доцента Балдинюка Дмитра Івановича, декана мистецько-педагогічного факультету доцента Дудник Олени Володимирівни, яка подарувала від колективу факультету гітару.


Бажаємо керівнику та учасникам ансамблю нових творчих злетів!

Фоторепортаж про ювілейний концерт можна переглянути тут.