Мета освітньої програми: Підготовка конкурентноспроможних фахівців з високим рівнем професійної компетентності, інтелектуальної активності, соціальної відповідальності, здатних здійснювати як освітню діяльність з комп’ютерних технологій для професійної підготовки кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів, так і виробничу діяльність з використання комп’ютерних технологій із урахуванням потреб суспільства та потенційних роботодавців.

Придатність до працевлаштування: Сферою працевлаштування для бакалаврів спеціальності 015.39 «Професійна освіта (Цифрові технології)» можуть бути навчальні заклади системи професійної освіти, освітні методичні установи різного підпорядкування, державні та приватні підприємства та організації.

Випускники можуть обіймати посади відповідно до Національного класифікатора України (Класифікатор професій ДК 003:2010 зі змінами, внесеними 29.12.2022 р.):

3114 Технік із конфігурованої комп'ютерної системи.

3114 Технік обчислювального (інформаційно-обчислювального) центру.

3121 Технік із системного адміністрування.

3121 Технік-програміст.

3121 Фахівець з інформаційних технологій.

3121 Фахівець з розробки та тестування програмного забезпечення.

3121 Фахівець з розроблення комп'ютерних програм.

3340 Педагог професійного навчання

3340 Вихователь закладу професійної (професійно-технічної) освіти

3439 Фахівець із організації інформаційної безпеки..

Подальше навчання: Можливість навчання за програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти. Набуття додаткових кваліфікацій в системі післядипломної освіти.