Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Саміт з питань освіти та інновацій
Початок: 31 трав. 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-05-31_110050536.png

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до онлайн Саміту "Education and Innovation". Захід ставить на меті зібрати всіх ключових акторів освітнього простору та обговорити наступні питання

  • роль закладів вищої освіти як драйверів інновації; 
  • важливість розвитку креативності та підприємницьких здібностей студентів на всіх освітніх рівнях; 
  • кроки для посилення інновацій у викладанні та навчанні у вищії освіти.

Освіта є ключем до зміцнення інноваційного потенціалу Європи
Освіта має центральне значення для розвитку, поширення та підвищення рівня знань та інновацій, для створення інноваційної педагогіки, а також для виховання талантів.

Вищі навчальні заклади займають унікальне положення на стику освіти, досліджень, інновацій. Вони служать суспільству, економіці та відіграють вирішальну роль у створенні Європейського простору освіти та Європейського простору досліджень у синергії з Європейським простором вищої освіти.

Саміт з питань освіти та інновацій об’єднає ключових учасників зі світу освіти та інновацій, щоб поділитися знаннями та надихаючим досвідом щодо інноваційних освітніх практик та побудови мостів між вищою освітою та навколишніми інноваційними екосистемами.

Ці обміни нададуть внесок у впровадження та подальший розвиток інноваційних дій відповідно до Європейської стратегії для університетів та майбутнього інноваційного порядку денного.

Дивіться подію онлайн 23 червня 2022 року, 11:00-19:00 за київським часом. Веб-трансляція буде доступна англійською мовою на цій сторінці незадовго до події. Також .на цій стоорінці ви зможете знайти додаткову інформацію про саміт, список стейкхолдерів та навіть зареєструватися, щоб самому прийняти участь у цьому заході. 

x