Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Вебінар: Erasmus Goes Green!
Початок: 31 трав. 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-05-31_092416751.png

Зміни клімату є однією з найбільших проблем цього століття. Однак Erasmus+, який являється одним з основних інструментів ЄС для підтримки зростання, створення робочих місць, справедливості та соціальної інтеграції, повільно включав зелені дії у своє власне функціонування. Проєкт Erasmus Goes Green, консорціум із п’яти університетів, Європейського університетського фонду та Студентської мережі Erasmus, спрямований на зменшення вуглецевого сліду від подорожей Erasmus +, надаючи студентам і співробітникам можливості приймати більш свідомі та екологічно чисті рішення під час мобільності за кордоном.

Дата: 7 червня 2022 року
Час: 13.00 - 16.00 год
Місце проведення: онлайн, на платформі Zoom. Посилання буде надано після реєстрації.
Реєстрація: за цим посиланням.

Під час цього онлайн-заходу ми досліджуватимемо інституційні та студентські підходи до зміни поведінки здобувачів освіти та співробітників програми Erasmus+ у подорожах. Ми будемо збільшувати роль даних, візуалізації даних та способів розширення можливостей студентів у зусиллях щодо сталого розвитку.

Щоб зменшити цей вуглецевий слід, проєкт розглядатиме різні способи донести до студентів вищих навчальних закладів і співробітників вплив їхнього вибору на навколишнє середовище щодо транспортних засобів, які вони використовують для пересування за кордон, і надасть їм рішення, щоб зробити кращий вибір, з залучення політиків.

Консорціум проєкту Erasmus Goes Green складається з Версальського університету Сен-Кентен-ан-Івелін, Університету Аристотеля в Салоніках, Лапландського університету прикладних наук, Університету Еразма Роттердама та Університету Лодзі, Польща, а також EUF та ESN.

x