Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Лекція: Поширені помилки при написанні для міжнародних журналів: як українські автори можуть покращити свої видавничі можливості?
Початок: 27 трав. 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-05-27_095154505.png

Бажаємо благополуччя всій громаді вашого університету, яка потерпає від воєнних злочинів росії-агресора. Ми дуже стурбовані збитками, стражданнями та втратами, завданими українським урядом і народом окремо та колективно. Сподіваємося і молимося про швидку перемогу України. Дуже боляче, що незліченна кількість студентів і вчителів страждають через порушення звичайний ходу навчання.

Хоча порятунок життя та безпека усіх є першочерговим завданням, деякі університети України намагаються проводити освітню діяльність у стресових умовах. Враховуючи це, була перезапущена лекція «Поширені помилки при написанні для міжнародних журналів: як українські автори можуть покращити свої видавничі можливості?»

Під час цієї лекції доктор Хасрат Арджуменд практично продемонструє та обговорить, які типові помилки допускають українські автори (в англійських письмових чи перекладних текстах) і як він практично виправляє та покращує тексти за повної участі відповідних авторів. Завдяки цьому процесу та інтенсивному залученню автори дізнаються багато корисної інформації. Ті автори, які пишуть або перекладають англійською рукописи, отримають надзвичайно корисні знання і зможуть покращити свої наступні рукописи на 50-75% перед подачею в міжнародні журнали. Ця лекція БЕЗКОШТОВНА для осіб з БУДЬ-ЯКОЇ АКАДЕМІЧНОЇ ДИСЦИПЛІНИ.

Дата та час проведення: 6 червня 2022 року о 15.00 за київським часом.

Велике прохання завчасно зареєструватися за посиланням на платфірмі Zoom через обмежену кількість учасників.

x