Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Програма стипендій для студентів - біженців з України
Початок: 13 трав. 2022, 8:00
Закінчення: 

Graduate Scholarship Scheme for Ukraine Refugees | University of Oxford

Програма стипендій для студентів - біженців з України пропонує повну фінансову підтримку для продовження навчання в магістратурі в Університеті Оксфорду тим, хто був переміщений в межах України або виїхав за її межи.

Завдяки щедрій підтримці Університету та його коледжів, а також донорів і партнерів по фінансуванню, на 2022-23 навчальний рік буде присуджено до 20 стипендій для студентів терміном 1 рік денної форми навчання (магістратура). Стипендії доступні для кандидатів, які відповідають наведеним критеріям прийнятності та були відібрані на місце на одному з відповідних магістерських курсів (додаткову інформацію дивіться в розділі Відповідність). Курси доступні з широкого кола навчальних предметів.

Кожна стипендія повністю покриває оплату за курс і надасть 7500 фунтів стерлінгів для покриття витрат на проживання протягом усього курсу. Проживання та харчування безоплатне.

Кінцевий термін подачі заявок на програму стипендій для біженців з України буде о 12:00 за британським часом у понеділок, 20 червня 2022 року. Будь ласка, ознайомтеся з критеріями прийнятності та інструкціями щодо подання заявок у розділах «Придатність та як подати заявку» на сайті стипендіальної програми.

x