Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Наукове онлайн-стажування “Академічна доброчесність”
Початок:  5 трав. 2022, 8:00
Закінчення: 
академічна доброчесність
Польсько-українська фундація “Інститут Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці” (IIASC) запрошує до участі в програмі наукового онлайн-стажування для освітян “Академічна доброчесність”. Програма реалізується на базі Вищого Семінаріуму Духовного університету UKSW.

Метою стажування є ознайомлення з європейськими підходами щодо питання наукового плагіату та популяризації академічної доброчесності, а також підвищення кваліфікації освітян і поглиблення співпраці в академічній та науковій галузі між Україною та Польщею.

Наукове стажування «Академічна доброчесність» проводиться через онлайн-патформу Zoom.us. Програма передбачає 180 год (6 кредитів ECTS) аудиторних занять та самостійної роботи.

ПРОГРАМА СТАЖУВАННЯ ПЕРЕДБАЧАЄ ТРИ ЕТАПИ:

1 ЕТАП (два тижні) - дистанційне навчання.

2 ЕТАП (21.05 до 03.06.2022 р.) - Проведення круглого столу спільно з колегами Польщі; навчальні презентації та консультації з міжнородними експертами щодо академічної доброчесності.

3 ЕТАП (04.06-24.06.2022) - самостійне дослідження, написання та захист наукового есе на тему “Академічна доброчесність: виклики сучасності”.

У разі успішного проходження стажування учасники отримують сертифікат на базі Вищого Семінаріуму Духовного університету UKSW (180 год (6 кредетів ECTS) аудиторних занять та самостійної роботи). Сертифікат відповідає вимогам постанови КМУ №800 ” Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників” від 21.08.2019.

В рамках програми наукового стажування "Академічна доброчесність" є можливість пройти сертифікаційний екзамен на знаня з іноземної мови на рівень В2:

Англійська мова - стандарт Cambridge Assessment English, що буде проводитись на базі Європейського Суспільно-Технічного Університету. Вартість сертифікаційного екзамену з англійської мови - 300 євро.

Польська мова - стандарт Państwowej Komisji Poświadczania Znajomości Języka Polskiego jako Obcego, що буде проводитись на базі Вищого Семінаріуму Духовного університету UKSW. Вартість сертифікаційного екзамену з польської мови - 150 євро.

Додаткова інформація, вимоги до написання есе та посилання на реєстрацію доступні на сайті програми.

x