Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Стипендії для українських науковців
Початок: 11 квіт. 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-04-11_133512.png

Цілі верстви населення тяжко страждають від жорстокого нападу Росії на Україну. Це також стосується світу науки та досліджень. В умовах війни дослідження більше неможливе у змістовному вигляді. Тому Департамент суспільних наук запрошує постраждалих від війни українських науковців на піврічне перебування до Німеччини. Відділ дає їм можливість спокійно продовжувати роботу. Перебування може закласти фундамент для майбутньої співпраці та продовження спільного обміну.

Хто може подати заявку?
Чотири стипендії отримають науковці з українським громадянством, які живуть і працюють в Україні та постраждали від війни. Подавати заявки прямо заохочуються молоді науковці та аспіранти.
У зв’язку з напрямком роботи кафедри, особливо запрошуються вчені із соціальної роботи або суміжних дисциплін, таких як освіта/виховання, охорона здоров’я, управління неприбутковими організаціями, соціальні та гуманітарні науки. Знання німецької або англійської мови необхідне в обсязі, який уможливлює базове спілкування.

Що пропонується?
Запрошені дослідники отримують від відділу щомісячний грант у розмірі 1200 євро та допомогу на відрядження (до 500 євро) на 6 місяців (починаючи з травня по Липень). Ви отримаєте робочу кімнату та доступ до університетської бібліотеки. Очікується, що на кафедрі запрошені дослідники будуть відкриті до активного обміну ідеями з колегами, будуть інтегровані в діяльність відділу та будуть готові обговорювати варіанти та допомагати організовувати заходи соціальної роботи.
Витрати на будь-яке необхідне страхове покриття будуть відшкодовані. Можлива допомога з пошуком житла. Трудового договору з університетом немає.

Які деталі подачі заявки та процесу відбору?
Заявки можна подавати в електронному вигляді на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 30 квітня 2022 року (якщо у вас виникли запитання, будь ласка, використовуйте цю адресу).
Заявка має містити коротку автобіографію з інформацією про ваші наукові інтереси та огляд найважливіших публікацій.
Рішення про стипендію буде прийнято та оголошено до середина травня. Дослідницьку діяльність у Вісбадені можна розпочати одразу після оголошення результатів.

x