Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Стипендійна програма для Українок
Початок:  7 квіт. 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-04-07_162529.png

Спільно з Projector запускаємо фонд, щоб навчити 5000 жінок ІТ та креативним професіям.
 
Через повномасштабне вторгнення росії понад 3 млн українців виїхати за межі Держави, а 6,5 млн — перемістилися до західних та центральних областей. Переважна більшість із них — жінки з дітьми, що при обмежених ресурсах повинні дбати про добробут своєї сім’ї.
 
Саме для того, щоб дати поштовх до здобуття нової перспективної професії, Projector за підтримки Міністерство цифрової трансформації України та Дія.Бізнес запускає фонд Projector Creative & Tech Foundation для навчання 5000 жінок-переселенок у креативній та IT галузях.
 
Серед програм навчання: UI/UX Design, Graphic Design, Digital Marketing, Project Management, CG Art, Data Science, Python, Front-End, Motion Design та SEO & Targeting.
Після завершення навчання Projector Foundation та Дія.Бізнес надаватимуть кар’єрну підтримку. Зокрема, консультації щодо написання резюме та проходження співбесіди, допомогу з пошуку вакансій і потенційних роботодавців тощо.
 

Кожна українка, що втратила через війну роботу та вимушено змінила місце проживання, може подати заявку на отримання стипендії. Для цього потрібно мати рівень англійської не нижче Intermediate та заповнити форму за посиланням.

Інструкції, щодо подання заявки будуть надіслані на вказані електронні пошти на протязі тижня. 

x