Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Інформаційні ресурси для допомоги українським студентам
Початок: 22 бер. 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-03-22_165731.png

Російське вторгнення в Україну викликало міжнародне засудження і те, що може стати найгіршою гуманітарною кризою на європейському континенті за останні 20 років. Європейська студентська спілка разом із Глобальним студентським форумом та Українською асоціацією студентів виступили зі спільною заявою, в якій засудили вторгнення, а багато профспілок-членів Європейської Спілки Студентів опублікували свої заяви проти війни. Відповіддю європейського громадянського суспільства стала велика мобілізація через кордони для надання допомоги та підтримки людям, які втікають з України, та тим, хто залишився в країні.

Цей сайт слугує добіркою різноманітних ініціатив та методів допомоги, розроблених з метою допомоги українським студентам по всій Європі з метою забезпечення їх безпеки. Ним можуть скористатися як студенти, які навчаються в Україні, так і бажаючі надати допомогу з будь-якої точки світу.

Якщо у вас є якісь ініціативи, які ви хотіли б запропонувати або які ви нещодавно відкрили, надішліть листа за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

x