Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Мікропроєкти “Meet up! Youth for Partnership
Початок: 21 лют. 2022, 8:00
Закінчення: 

meet up

Оголошується конкурс заявок для молодих людей віком від 18 до 35 років. Ця програма фінансової підтримки спрямована на зміцнення міжнародного молодіжного обміну між Німеччиною та країнами Східного партнерства: Вірменією, Азербайджаном, Білорусією, Грузією, Республікою Молдова та Україною. В рамках цієї програми здійснюється фінансування, насамперед, проєктів міжнародного молодіжного обміну, заходів щодо підвищення кваліфікації експертів, а також партисипативної участі молоді.

Програма шукає інноваційні локальні та міжнародні проєкти. Подайте заявку зі своєю ідеєю на MEET UP! Micro project - один, разом з партнером або в невеликій групі (до п'яти осіб) і виграйте мікрогрант на реалізацію своєї проєктної ідеї! Програма вітає місцеві, національні та транснаціональні проєкти в цифровій, аналоговій або гібридній формі та фінансує їх розміром до 1000 євро!

Яких тем може стосуватися проєкт?

  • Права людини;
  • Молодіжна та громадська участь;
  • Захист клімату;
  • Цифровалізація;
  • Цифрова грамотність і демократія;
  • Соціальне підприємництво.

Для фонду особливо важливо, щоб молодь у своїх проєктах торкалася тем, які пов’язані з історією Другої світової війни та Голокосту чи культурою пам’яті.

Як подати заявку?

Програма заохочує подавати заявки у творчій формі, будь-то відео, фотографії, презентація чи щось інше. Дайте волю своїй фантазії! Головне, щоб ви показали, що ви плануєте, чому тема важлива і як ви хотіли б реалізувати свій проєкт, наскільки ваш проєкт стійкий і на які результати ви очікуєте. Крім того, будь ласка, заповніть цю міні-форму.

Мова програми – англійська. Проте проєкт можна реалізувати будь-якою спільною мовою країн - учасників.

Будь ласка, подайте свою заявку до 15.03.2022 на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Ваша заявка має складатися із заповненої форми і вашої креативної заявки (фото, відео, колаж, презентація тощо). Мікропроєкти можуть бути реалізовані з травня по листопад 2022 року.

x