Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Програма підвищення кваліфікації «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід»
Початок:  7 лют. 2022, 8:00
Закінчення: 

Якісно організована проєктна діяльність у закладах вищої, післядипломної, загальної середньої освіти відкривають нові можливості щодо покращення інфраструктури та впровадження новітніх технологій в освітній процес, тому міжнародне стажування «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід» насамперед спрямоване на активізацію цієї роботи, набуття слухачами необхідних компетентностей та отримання практичного досвіду написання власних проєктів.
Міжнародне стажування складається з лекцій, майстер-класів, тренінгів, роботи в малих групах з репрезентацією результатів, ділових ігор, мініопитувань, рефлексією роботи кожного дня, виконання індивідуальних завдань, а також передбачає мультимедійні презентації, роздатковий матеріал, консультації, тестування.

Сертифікат та додаток до сертифіката (в електронному форматі) отримають учасники, які вдало пройшли стажування, виконали передбачені програмою завдання і підготували власний освітній проєкт. У сертифікаті буде зазначена як загальна тема стажування, так і тема розробленого проєкту.

Форма навчання: дистанційна.
Програма стажування розрахована на 180 год. / 6 кредитів Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи (ECTS).
Термін: протягом 1 місяця.
Цільова аудиторія: науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти; керівники, педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої та
позашкільної освіти.
Мета: сформувати в слухачів загальне уявлення щодо проєктного менеджменту та практичні навички розроблення власних освітніх проєктів.
Завдання:
– ознайомити учасників стажування з категорійним апаратом фандрейзингової діяльності та проєктного менеджменту;
– викласти сучасні підходи, методи та основні інструменти проєктного менеджменту;
– виробити навички організаційно-управлінської діяльності щодо написання освітніх проєктів;
– надати можливість отримати практичний досвід у заповненні аплікаційної форми та написанні проєктів.
Організаційний внесок: 135 zl. (950 грн).
Реєстрація: до 10.02.2022 за посиланням.

Програма міжнародного стажування для педагогічних та науково-педагогічних працівників розроблена фундацією «Зустріч» (Польща) спільно з кафедрою Польсько-Українських Студій Ягеллонського університету (Польща), Луганським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (Україна) та громадською організацією «Соборність» (Україна).

x