Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

АКАДЕМІЧНИЙ ІНСТИТУТ З АМЕРИКАНІСТИКИ В УНІВЕРСИТЕТІ США
Початок:  6 груд. 2021, 8:00
Закінчення: 

SUSI-2020.png

АКАДЕМІЧНИЙ ІНСТИТУТ З АМЕРИКАНІСТИКИ В УНІВЕРСИТЕТІ США для студентів бакалаврату 1-3 курсів влітку 2022 року

            Конкурс для участі в 5-тижневому літньому Інституті з американістики, який проходить в університетах та коледжах США для студентів 1-3 курсів вищих навчальних закладів з різних країн світу і адмініструється Відділом преси, освіти і культури Посольства США. Літній інститут з американістики є академічним семінаром високого рівня, який має на меті вивчення американського Громадянського Суспільства та розвиток лідерських навичок.

           Конкурс відкритий, і оцінювання кандидатів здійснюється на підставі їхнього досвіду, академічних досягнень, знання англійської мови та досвіду громадської роботи та волонтерства. Ідеальний кандидат не повинен мати попереднього академічного досвіду у США.

            Якщо умови дозволять, Інститут також запропонує однотижневу комплексну навчальну поїздку до Сполучених Штатів.

Як взяти участь у програмі:

Анкета-заявка складається з аплікаційної форми і персонального мотиваційного листа. Додаткова інформація та анкети у форматі Word доступні на Інтернет-сторінці Посольства США https://ua.usembassy.gov/education-culture/current-programs-grants/

Подання заявок у вигляді заповненої аплікаційної форми та мотиваційного листа відбувається шляхом надсилання зазначених документів на пошту Відділу преси, освіти і культури: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши у темі листа: SUSI Student Leaders –candidate’s name.

Останній день подання заявок у Відділ преси, освіти і культури : 10-го грудня 2021 року.

x