Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”
Початок: 22 жовт. 2021, 8:00
Закінчення: 

black sea science

До 1 лютого 2022 року приймаються заявки на участь у онлайн-конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022» від Одеської національної академії харчових технологій у співробітництві з закордонними закладами вищої освіти 8 країн:

Русенським університетом «Ангел Канчев» (Болгарія);
Університетом харчових технологій (Болгарія);
Алматинським технологічним університетом (Казахстан);
Технологічним інститутом Нінбо Чжецзянського університету (Китай);
Технічним університетом Молдови (Молдова);
Університетом прикладних наук і мистецтв (м. Мутенц, Швейцарія);
Аріельским університетом (Ізраїль);
Телавським університетом ім. Я. Гогебашвілі (Грузія);
Познанським університетом природничих наук (Польща)

під егідою Black Sea Universities Network  – об’єднання 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону та ISEKI-Food Association – Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal запрошує здобувачів вищої освіти на Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science” який проводиться з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності. 

Конкурс проводиться за напрямами:

  • харчова наука та технології;
  • економіка та управління;
  • iнформаційні технології, автоматизація та робототехника;
  • енергетика та енергоефективність;
  • екологія та охорона навколишнього середовища.

Автори кращих наукових робіт візьмуть участь у другому етапі – підсумковій онлайн-конференції. Переможців буде нагороджено сертифікатами І-ІІІ ступенів за кожним напрямом.

До участі запрошуються особи, які на завершення другого етапу є студентами ступеню «Бакалавр» або «Магістр» (ІІ етап починається після 15 березня 2022, дати будуть оголошені для кожного напряму окремо).

Детальний опис програми, а також вимоги, список жюрі, положення та форму для реєстрації можна знайти на сайті Одеської національної академії харчових технологій.

x