Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

ЄВРОВІКТОРИНА-2021
Початок:  1 лист. 2021, 8:00
Закінчення: 15 лют. 2022, 17:00

Euroquiz e1548422804736

Євровікторина — це всеукраїнська вікторина про Європейський Союз, що складається з 5 тематичних блоків, кожен з яких розбитий на 4 теми. При оцінці буде врахована точність та швидкість відповідей. 100 найкращих гравців у категоріях до 14 років та від 14 років отримають цінні призи. 

Кожен напрямок розбитий на 4 теми по 6 - 4 запитань, в залежності від вікової категорії. Учасникця може обрати напрямок та тему запитань у напрямку. Пройшовши 1 напрямок запитань, наступний напрямок відкривається за добу. Учасникця може пройти вікторину безліч разів.

Переможцями вікторини можуть стати лише перші 100 учасниківучасниць з кожної категорії, що пройдуть всі 5 напрямків та отримають найвищий рейтинг поміж усіх, хто приймав участь у вікторині.

Інтелектуальна гра Євровікторина створена для популяризації цінностей Європейського Союзу та передбачає щоденну реалізацію таких цінностей в тому числі шляхом практики ділового спілкування та оформлення своїх запитів адресату у ввічливій формі, нейтральній тональності, без погроз та звинувачень. Просимо уникати невизначених слів «цей», «ці» та бути конкретними, формулюючи запитання. Якщо гравець порушить етику спілкування, то такий акаунт гравця буде видалено з гри без можливості поновитися в грі.

Реєстрація можлива за посиланням та відкрита до 31 грудня 2021 року. 

x