Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Німецько-українські осінні школи DAAD 2021
Початок: 22 лип. 2021, 8:00
Закінчення: 

unnamed

Проходить набір на німецько-українські осінні школи DAAD "Уроки біомедицини, отримані з нанотехнологій та штучного інтелекту", які відбудуться у Харкові з 27 вересня по 1 жовтня 2021 року та у Києві з 4 по 8 жовтня 2021 року. Цільова група складається з аспірантів та молодих дослідників як з наук про життя, так і з комп’ютерних наук, з усієї України. Вимогою до участі є достатній рівень англійської мови (принаймні В2). Участь для студентів та молодих вчених є безкоштовною. Дві осінні школи фінансуються Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) у рамках програми „Sommerschulen im Ausland 2021“ та підтримуються Німецько-українським академічним товариством.

Інновації стають все більш залежними від міждисциплінарності та міжнародного співробітництва. Біомедичні дослідження сприяють новим відкриттям та вдосконалюють наше розуміння здоров'я та хвороб. Нанотехнологія поєднує хімію, фізику та біологію задля нових діагностичних та терапевтичних розробок. Велика революція даних дозволила біомедичному співтовариству застосовувати штучний інтелект (ШІ) до величезних обсягів біомедичних даних. Нанотехнології та ШІ - це дві галузі, які мають важливе значення для досягнення головної мети точної медицини - для забезпечення оптимального лікування пацієнта. Враховуючи той факт, що інновації зазвичай знаходяться на стику технологій, ми сподіваємося, що наш підхід зробить великий внесок у синергію і сприятиме прогресу у галузі біомедицини. Наукова програма охоплює найбільш інтригуючі теми щодо застосування нанотехнологій та штучного інтелекту в біомедицині. 

У двох однаково побудованих німецько-українських осінніх школах DAAD "Уроки біомедицини, отримані з нанотехнологій та штучного інтелекту" обговорюватимуть нові розробки, пов'язані з використанням нанотехнологій та штучного інтелекту в біомедичних дослідженнях. Заходи організовує Технічний університет прикладних наук Вільдау (Technische Hochschule Wildau) з 27 вересня по 8 жовтня. Перший тиждень відбудеться у Харкові у співпраці з Харківським національним університетом радіоелектроніки, а другий - у Києві у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Відбір учасників здійснюватиметься на основі їх навчального прогресу, дослідницького досвіду та публікацій, визначних нагород та особистої мотивації. Після додаткової оцінки на основі різноманітності та рівного представництва жінок та чоловіків буде прийнято остаточне рішення. 25 найкращих учасників будуть відібрані для участі в кожній осінній школі.

Для реєстрації та подачі заявки на участь в осінній німецько-українській школі просимо перейти за посиланням. В пріоритеті студенти та науковці з дипломом магістра або кандитата наук.

x