Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Міжнародна наукова конференція ІСТОРІЯ, ПОЛІТОЛОГІЯ, ФІЛОСОФІЯ ТА СОЦІОЛОГІЯ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ
Початок: 22 черв. 2021, 8:00
Закінчення: 

sai t 14

Науковці, аспіранти, студенти закладів вищої освіти та науково–дослідних установ, а також практичних працівників, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері історії, політології, філософії та соціології запрошуються прийняти участь у міжнародній науковій конференції.

Усіх учасників конференції з України буде забезпечено збірником тез конференції та сертифікатом про участь, завіреним печаткою. Учасники конференції матимуть можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат як підтвердження участі у міжнародній конференції, що відбулася у країні, яка входить до Європейського Союзу.

Кожним тезам, включеним до збірника матеріалів конференції, буде присвоєно DOI, що дає змогу авторам знайти свою наукову працю на сайті Open Ukrainian Citation Index (OUCI). Збірнику тез буде присвоєно ISBN (міжнародний стандартний номер книги) європейським видавництвом.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ

Форма участі: дистанційна. Особи, зацікавлені взяти участь у роботі міжнародної конференції, мають до 13 липня 2021 р. (включно):  

  1. Заповнити заявку
  2. надіслати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наступне:

– тези доповіді;

– відскановану електронну копію підтвердження сплати організаційного внеску (реквізити на оплату надаються після отримання тез та заявки).

Назва файлу повинна відповідати прізвищу доповідача для тез – Тези, підтвердження сплати організаційного внеску – Внесок. Наприклад: Іванов_Тези, Іванов_Внесок.

Тема листа: НА КОНФЕРЕНЦІЮ З СУСПІЛЬНИХ НАУК

Учасники конференції отримують сертифікат із зазначенням обсягу підвищення кваліфікації (15 годин – 0,5 кредита ЄКТС).

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК

  1. Розмір організаційного внеску для учасників з України становить 500 грн. Внесок покриває транспортні та адміністративні витрати, пов’язані з виготовленням міжнародних сертифікатів, формуванням і друком збірників тез доповідей та поштовою розсилкою матеріалів учасникам Укрпоштою.
  2. Реквізити для оплати будуть надані після отримання тез та заявки. Авторам необхідно перерахувати кошти після прийняття тез доповіді оргкомітетом.
  3. Збірники тез конференції та сертифікати буде направлено на поштову адресу учасників, вказану в заявках, після 27 серпня 2021 року.

Додаткову інформацію можна знайти на сайті міжнародної конференції за посиланням.

x