Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Міжнародна конференція «Current Strategies in Academic Research» (CSAR)
Початок: 22 черв. 2021, 8:00
Закінчення: 

arse 2021 903x903

Місце проведення: м. Мельбурн, Австралія; 

Дата проведення: 16 липня 2021 року;

Термін подачі матеріалів: 14 липня 2021 року (включно);

Форма участі: заочна (без онлайн виступу);

Тематика конференції: міждисциплінарна;

Офіційні мови: українська, російська, англійська.

  1. Для подачі тез/статті на міжнародну конференцію спочатку потрібно пройти реєстрацію за посиланням. Лист про прийняття або відмову буде відправлено на e-mail учасника протягом 2-х робочих днів з дня подачі матеріалів.
  2. Якщо тези/стаття вимагають виправлень після рецензування, виправлений варіант повинен бути надісланий на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не пізніше ніж на 3-ій день після одержання листа. Якщо тези/стаття були прийняті, Вам необхідно сплатити організаційний внесок. Вартість організаційного внеску становить 300 грн.
  3. Організаційний внесок повинен бути сплачений не пізніше ніж через 2 дні після отримання листа підтвердження. Після успішної оплати Вам необхідно відправити квитанцію про оплату на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., після чого Вам буде надіслано лист з підтвердженням оплати організаційного внеску.

Після конференції кожен учасник отримає іменний сертифікат англійською мовою (PDF), який: 

  • Підтверджує участь у заході; 
  • Зазначає кількість отриманих кредитів ECTS 0,1 (3 год. участі) за результатами самоосвіти, як форми професійного навчання;
  • Засвідчений офіційною печаткою організації та підписом;
  • Містить серію та унікальний номер, який можна вписати як унікальний ідентифікатор сертифіката.

Сертифікат учасника у форматі PDF розміщується на Google Диску та доступний для завантаження у день проведення конференції. 

Збірник матеріалів конференції безкоштовний, та буде завантажений на веб-сайт у день проведення конференції.

У разі, якщо учаснику потрібно підтвердження участі у конференції для наукового або освітнього закладу та/або наукового керівника до офіційної дати початку конференції,  є можливим підтвердження участі (безкоштовно за запитом, після прийняття матеріалів і оплати організаційного внеску).

Місце розташування Мельбурн, Австралія
x