Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Починається набір на новий зимовий семестр 2021-2022 року в Поморській академії в Слупську
Початок: 27 трав. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

social share

Починається набір на новий зимовий семестр 2021-2022 року в Поморській академії в Слупську.

Зимовий семестр – від 01.10.2021 р. до 20.02.2022 р.

У цьому семестрі студенти можуть приїхати на очне навчання за програмою обміну до Поморської академїї в Слупську. У разі зміни епідеміологічної ситуації працівник академії обов’язково попередить вас. На цей семестр кількість місць у гуртожитку буде обмеженою. Що стосується англійської філології, то в обміні може приймати участь лише один студент з кожного університету. Окрім цього, на обмін приймаються студенти лише починаючи з другого року навчання.

Так як у минулому семестрі, студентам потрібно зареєструватись у системі  https://rekrutacja.apsl.edu.pl/.

Рєстрація буде відкрита з 21.06.2021 р. На сайті необхідно вибрати опцію E-REKRUTACJA, далі Wymiana Semestralna і вибрати факультет і спеціальність навчання. Після цього з'явиться анкета для заповнення. Також до системи необхідно буде надати ваше фото розміром 3х4. Список факультетів та спеціальностей можна знайти за посиланням

Коли ви заповните всі особові дані в анкеті, необхідно скористатись функцією drukuj formularz в закладці Dane kandydata, завдяки цій функції ви зможете роздрукувати вже готову анкету. Після цього, анкету потрібно підписати і надіслати скан-копію на електронну пошту відділу міжнародних зв'язків. Крім цього, потрібно заповнити програму навчання ECTS - EUROPEAN CREDIT TRANSFER AND ACCUMULATION SYSTEM LEARNING AGREEMENT, яка буде надіслана всім пізніше електронною поштою. Також потрібно надіслати скан-копію закордонного паспорту студента. 

Звертаємо вашу увагу, що хоч реєстрацію буде відкрито з 21.06.2021 р., але ви повинні до 12.06.2021 р. надіслати на пошту відділу міжнарожних зв'язків необхідні дані за списком:

  • Імя;
  • Прізвище;
  • Напрямок, на який приїжджаєте;
  • Рік навчання;
  • Паспортні дані.
Місце розташування Польща
x