Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Garage48 Online Hackathon
Початок: 22 лют. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для будь-яких питань

безалкогольний гаражик

Garage48 разом з стартап-інкубатором YEP! та Міністерством закордонних справ Естонії запрошують мотивовану молодь - приєднуйтесь до онлайн-хакатону Garage48 Empowering Youth, що відбудеться 1-4 квітня 2021 року!

Хакатон - це інтенсив, що проходить у вихідні дні, щоб розробити нові веб- та мобільні додатки або втілити стартап ідей в реальність. Подія відкрита так як і для студентів, так і для уже працюючих спеціалістів. Ми розпочинаємо хакатон у четвер задля того, щоб твоя команда змогла зробити робочий прототип до неділі щоб успішно виступити перед журі. Протягом усього заходу всі команди будуть працювати з досвідченими ментора з міжнародним досвідом.

Онлайн-хакатони від Garage48 настільки ж інтенсивний, як і традиційні офлайнові заходи - практичне менторство експертів, чекпоінти, репетиції, напружена робота в команді, креативність та винахідливість будуть ключовими елементами у створенні робочих прототипів лише за 72 години. Garage48 надає усі необхідні інструменти для успішного проведення хакатону в онлайн форматі. Усі зареєстровані учасники отримають усю необхідну інформацію для підготовки та повноцінної участі.

ДЛЯ КОГО?
Ми запрошуємо студентів, спеціалістів, візіонерів та ентузіастів з східної України у таких напрямках:
- розробка програмного забезпечення та дизайн
- маркетинг
- розвиток бізнесу
- управління проектами 
а також спеціалістів та студентів у сферах (наприклад, транспорт, медицина, соціальне благополуччя, туризм тощо) з внутрішнім стимулом створювати нові рішення, продукти та послуги, і використовувати цей хакатон як можливість втілити свою ідея в реальність!
Подія для всіх, без вимог до гендеру, вмінь чи знань! Синергія та різноманітність є життєво важливими для інновацій та розвитку, ось чому вас усіх запрошуємо взяти участь у цьому хакатоні!
ФОРМУВАННЯ КОМАНДИ 
На хакатон приймаються готові команди з ідеями. Щоб підтримати візіонерів у пошуку членів команди та окремих людей, які теж шукають команду до якої долучитись, ми проведемо заходи, де зможеш ознайомитись із представленими ідеями, як тільки зареєструєшся та потрапиш на робочу платформу хакатону.
Власне на хакатон приймаються команди що складаються щонайменше із 4-ох людей, які мають необхідний досвід для створення прототипу свого продукту чи послуги під час хакатону. Сформовані команди мінімум з 4-х членів переходять до онлайн-хакатону.
Ось як це працює:
1. реєструєшся як індивідуальний учасник чи команда, з ідеєю чи без неї 
2. отримуєш доступ до робочої платформи хакатону 
3. знайомишся з представленими ідеї та талановитими людей, дізнаєшся деталі 
4. подія для пошуку партнерів в команду 
6. узгодження та формування команд.
Дедлайн подання команд та ідей - 23:59, 30 березня 2021 року!

ПРИЗИ
Найкращі команди отримають шанс отримати грошові гранти, менторський пакет від стартап-інкубатора YEP після хакатону та участь в європейській акселераційний програмі Garage365.
ТАЙМЛАЙН

5 лютого - 28 березня: РЕЄСТРАЦІЯ, подання ідей та команд

22 березня: Подія для формування команд 1

29 березня: Подія для формування команд 2

30 березня: Кінцевий термін подання ідей та формування команди

1-4 квітня: Garage48 Empowering Youth Hackathon

Посилання для реєстрації: https://garage48.typeform.com/to/fR8NjpRb?fbclid=IwAR2VpfcwYB6osafgEVBDABrMl_xdbJNFz3BBdTlShpNHkcTHvzOW-d39sgg 

Місце розташування Онлайн
x