Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Онлайн-модулі EU STUDY DAYS-2021
Початок:  7 лют. 2021, 8:00
Закінчення:  7 лют. 2021, 17:00
Контакти +38 050 329-84-84, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

eu study days logo 1 895x640

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір учасників на онлайн-модулі EU Study Days, які відбудуться у березні-червні 2021-го року.

Про проєкт:

EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні і надає можливість українським студентам та випускникам українських вищих навчальних закладів дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадженні спільних ініціатив.

У 2021 році заплановано проведення 12 онлайн-модулів. Кожен модуль включатиме вебінар із дипломатами Представництва ЄС, провідними європейськими та українськими експертами. Також учасники отримають інформаційні матеріали та матимуть змогу перевірити свої знання, склавши тест.

Участь у програмі передбачає:

  • Відвідування не менше ніж двох або всіх онлайн-модулів.
  • Активну співпрацю з іншими учасниками та тренерами.
  • Реалізацію свого мініпроєкту, який буде спрямований на просування інтересів громади, запобігання дезінформації, комунікації ідей європейської інтеграції тощо.

Цей мініпроєкт також повинен бути реалізований у співпраці з місцевими  учасниками Мереж ЄС (євроклуби, інформаційні центри ЄС, Team Europe Ukraine, мережі випускників EU Study Days, Erasmus, College of Europe).

Хто може стати учасником EU Study Days:

На конкурс запрошуються студенти та випускники українських ВНЗ з усіх регіонів України з таких спеціальностей: міжнародні відносини, міжнародне та європейське право, європейські студії, міжнародна економіка та торгівля, фінанси, бізнес, політологія, право, філософія, історія, соціологія, культурологія, журналістика.

Крім того, зацікавлені студенти і випускники інших економічних або технічних спеціальностей, які цікавляться європейською інтеграцією та бажають

розширити свій світогляд особливо вітаються. Ви можете зареєструватись на два або одразу на всі онлайн-модулі EU Study Days.

Заявки на участь у конкурсному відборі приймаються від осіб віком до 30 років, які:

  • є студентами магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ВНЗ;
  • є аспірантами будь-якої форми навчання;
  • отримали диплом про вищу освіту впродовж останніх 3 років.

До участі у відборі допускаються лише особи, які не брали участі у програмах EU Study Days попередніх років.

Умови участі:

Онлайн-сесії триватимуть з березня по червень 2021 р.

Робочими мовами EU Study Days є українська та англійська. Організатори на етапі відбору можуть провести співбесіду для перевірки рівня знання мови, а також залишають за собою право на будь-якому етапі не допускати до участі в програмі осіб, які виявляють недостатній рівень володіння англійською мовою. Участь у програмі є безкоштовною. Відбір відбувається на конкурсній основі. Учасники, які успішно закінчили 8 і більше модулів, отримають сертифікати.

Для участі у відборі необхідно до 1 березня 2021 р. 23:00 заповнити заявку за посиланням: http://bit.ly/EUStudyDays2021 

Відбір відбуватиметься в два етапи:

  • Етап перший – відбір за анкетами до 5 березня;
  • Етап другий – онлайн-тест з перевірки знань на європейську тематику, а також (у разі необхідності) онлайн співбесіда з перевірки знань англійської мови.
Відібрані учасники будуть повідомлені особисто електронною Відібрані учасники будуть повідомлені особисто електронною
Місце розташування Україна
Мінімальний необхідний рівень володіння англійською мовою – В2.
x