Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Лондонський королівський коледж Hans Rausing у Великобританії
Початок: 29 січ. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти Веб-сайт: kcl.ac.uk

hans rausing international scholarships 1024x597

Стипендії Ганса Раузінга надаються Центр історії науки, технологій та медицини (ChoSTM) при Лондонському Королівському коледжі.

Вартість стипендії:

Стипендія покриває гонорари (на дому чи за кордоном) та грант на утримання, еквівалентний тому, що пропонується Британською науково-дослідницькою радою з питань мистецтв та гуманітарних наук (AHRC) на час дії премії (поточна вартість детально викладена тут: https://www.lahp.ac.uk/apply-for-a-studentship/).

Критерії прийнятності:

Центр історії науки, технологій та медицини (CHoSTM) при Королівському коледжі Лондона запрошує на отримання стипендії Ганса Раузінга в жовтні 2021 року. Стипендії доступні студентам з-за кордону, ЄС та Великобританії (без обмежень щодо національності ) вивчати історію науки та / або техніки на магістерському та докторському рівнях в Центрі (зверніть увагу, що дослідницькі проекти з історії медицини не приймаються).

Стипендії доступні як:

премія на один плюс три роки («Премія 1 + 3»), яка фінансує студента для проходження однієї з програм історії KCL MA, з переходом на докторантуру в CHoSTM за умови задовільного закінчення магістерської програми;

трирічна премія (“+3 премія”) для фінансування лише докторантури для студентів, які вже мають ступінь магістра з історії науки, техніки та / або медицини (HSTM), або ступінь магістра з історії або суміжні галузі гуманітарних наук або соціальних наук з компонентом, що викладається HSTM, або досвід досліджень HSTM.

Кандидати повинні мати винятковий досвід у навчанні та видатний дослідницький потенціал в історії науки та / або техніки.

Умови премії -  Навчання в магістратурі та докторантурі в CHoSTM.

Процес подання заявки:

Претендентам на отримання будь-якої нагороди рекомендується зв’язатися з потенційним керівником для обговорення наукових інтересів та пропозицій. Співробітники KCL, які працюють у HSTM, перелічені тут: https://www.kcl.ac.uk/history/research/expertise  або 

тут: https://www.kingschostm.com/about-us 

Процедура подання заявки на нагороду +3:

Претенденти на премію +3 повинні подати заявку на здобуття історичного ступеня кандидата наук / доктора наук через систему подання заявок King's College London. Вся інформація про це знаходиться тут: History Research | Study at King's 

Не існує окремої форми стипендії Rausing. Для розгляду стипендії +3 кандидати повинні подати разом із електронною заявкою зразок письмової роботи, коротку особисту заяву про академічні інтереси та причини для проведення докторських досліджень та пропозицію щодо дослідження. Пропозиція дослідження повинна складати близько 1000–1500 слів плюс бібліографія та викладати історичні питання, що розглядаються, їх значення, відповідну історіографію та джерела.

Заявки приймаються на стипендію +3 для вступу в жовтні 2021 року (або виключно в січні 2022 року). Дата закриття - 15 березня 2021 року, але ви можете подати заявку в будь-який час. Кандидати можуть бути викликані на співбесіду. Заявки, отримані після 15 квітня 2021 року, можуть не розглядатися. Стипендії Rausing будуть оголошені до середини травня 2021 року.

Процедура подання заявки на нагороду 1 + 3:

Кандидати на отримання премії 1 + 3 для вступу в жовтні 2021 року повинні подати заявку на одну з програм магістратури за допомогою електронної системи подання заявок King's College London. Вся інформація про це знаходиться тут: Postgraduate | Department of History 

Ми постійно підтримуватимемо заявників, які приймають будь-яку з наших магістерських програм, хоча кандидати повинні обговорити зі своїм майбутнім керівником питання, яке найбільше відповідає їх дослідницькому проекту та інтересам.

Не існує окремої форми стипендії Rausing. Для розгляду заявки на участь у конкурсі кандидати повинні подати разом із електронною заявкою зразок письмової роботи та особисту заяву про академічні інтереси на 1-2 сторінки, причини аспірантури з історії науки та техніки та можливі напрями докторських досліджень. За бажанням вони можуть також підготувати дослідницьку пропозицію приблизно на 1000–1500 слів та бібліографію, а також викласти історичні питання, що розглядаються, їх значення, відповідну історіографію та джерела.

Заявки на програму магістра в даний час розглядаються у міру їх надходження. Заявки, отримані після 15 квітня 2021 року, не будуть розглядатися як такі для отримання статусу Rausing. Стипендії будуть оголошені до середини травня 2021 року.

Контактні дані: Девід Еджертон, Ганс Раузінг, професор історії науки і техніки, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Постачальник фінансування: Стипендія Ганса Раузінга, Центр історії науки, техніки та медицини. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте наш веб-сайт: Funding Opportunities | KingsCHoSTM 

Місце розташування Великобританія
Факультет: ІФ
x