Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Конкурс США та України з питань альтернативної енергетики
Початок: 28 січ. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти Веб-сайт: crdfglobal.org Номер телефону: +38 044 287 8235

vozobnovlyaemaya e nergetika

CRDF Global та Міністерство освіти і науки України (МОН) в даний час приймають пропозиції від спільних команд американських та українських дослідників для проведення Конкурсу досліджень альтернативної енергетики США та України до 2021 року.

Очікується, що до 2050 року населення світу охопить щонайменше дев'ять мільярдів людей, а споживання енергії зросте, альтернативна енергетика може стати найменш дорогим джерелом енергії. Завдяки розвитку альтернативних джерел енергії, таких як фотоелектричні, турбінні та біопаливні технології, наукові дослідження мають великий потенціал для пошуку доступних рішень цієї складної проблеми.

З цією метою CRDF Global в даний час приймає пропозиції від спільних команд американських та українських дослідників, що зосереджуються на альтернативній енергетиці, оскільки це стосується безпосередньо таких підтем:

Альтернативна енергія

Конкурс підтримуватиме американсько-українські дослідницькі групи, які займаються фундаментальними або прикладними дослідженнями в галузі фотоелектричних, турбінних та біопаливних технологій.

Нагороди до 72 000 доларів США (50 000 доларів США від CRDF Global та 7 000 доларів США в еквіваленті, сплачених у національній валюті України для підгрупи «Україна» та 15 000 доларів США від CRDF Global для підгрупи США), будуть надані протягом 12 місяців.

Усі пропозиції мають бути подані не пізніше п’ятниці, 26 лютого 2021 року (23:59) за східним стандартним часом США (EST), у двох форматах:

Якщо документи в електронному форматі CRDF Global, подайте свою заявку через систему управління грантами CRDF: https://crdfglobal.fluxx.io/dashboard/index. Після надсилання реферату електронною поштою до 5 лютого 2021 року вам буде надано обліковий запис Fluxx для заповнення вашої заявки. За запитами звертайтесь до Ніни Кернс за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте +1 703.600.3465.

Місце розташування США
Факультет: ПГФ
x