Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Стипендія Герда Буцеріуса з історії (повністю фінансується магістратура)
Початок: 28 січ. 2021, 8:00
Закінчення:  1 лют. 2021, 20:00
Контакти веб-сайт: https://history.ceu.edu/howtoapply. Помічник із підбору персоналу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ceu logo color

Центральноєвропейський університет із задоволенням приймає заявки на отримання стипендії з історії Герда Буцеріуса (магістр мистецтв). ZEIT-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius щедро співпрацює з Центральноєвропейським університетом для фінансування спільних стипендій, що пропонуються студентам з високим рівнем успіху, які бажають здобути ступінь магістра на один рік або два роки на історичному факультеті СEU.

СТИПЕНДІЇ ВКЛЮЧАЮТЬ:

  • 100% повернення плати за навчання
  • розміщення у віденських гуртожитках СEU 
  • щомісячна стипендія 470 євро
  • одноразова допомога на дослідження в розмірі 1000 євро
  • медичне страхування 

Як однорічна, так і дворічна програми магістратури мають суттєвий дослідницький компонент, включаючи дипломний проект, який дозволяє студентам проводити власні дослідження у тісній співпраці з провідними істориками у своїй галузі.

CEU прийматиме всіх вступних студентів до свого нового студентського містечка у Відні, Австрія. Окрім курсових та наукових досліджень у Відні, студенти також можуть скористатися академічною діяльністю та ресурсами, доступними в університетському містечку Будапешта. Як міжнародний факультет та студентський колектив, ми прагнемо думати про історію порівняльно по географічним регіонам, історичним періодам та дисциплінам. З метою виховання духу критичного дослідження студенти також отримують високоякісну підготовку з історичних методів та теорії.

На додаток до звичайної програми їхнього ступеня, студенти можуть спеціалізуватися на ряді предметних областей та концентрацій, не пов'язаних з науковим ступенем:

 - Архіви та доказові практики

 - Сучасна історія

 - Ранньомодерні дослідження

 - Дослідження Східного Середземномор’я

 - Історія науки

 - Єврейські студії

 - Релігієзнавство

 - Політична думка

 - Візуальні дослідження

Стипендія історії Герда Буцеріуса забезпечує повне фінансування як однорічного магістра порівняльної історії, так і дворічного магістра порівняльної історії з 1500 року до теперішнього часу. Для отримання додаткової інформації про те, що пропонують ці програми, див. Програми магістра мистецтв CEU History. Усі студенти, які подають заявку на отримання фінансової допомоги за програмою History MA, матимуть право на цю стипендію. Якщо ви зацікавлені в стипендії з історії Герда Буцеріуса, ви повинні вказати це у заяві про мету, яку вам буде запропоновано подати як частину вашої заявки. 

Кінцевий термін подання заявок - 1 лютого 2021 року

 

Місце розташування Австрія
Факультет: ІФ
x