Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Магістерська стипендія з вивчення культурної спадщини
Початок: 28 січ. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти Веб-сайт: medievalstudies.ceu.edu

ceu logo color

Мінімум трирічний ступінь бакалавра в будь-якій галузі гуманітарних наук, в галузі управління, архітектури, предметів природної або культурної спадщини.

Щоб отримати загальну інформацію про вступ, відвідайте офіційний сайт

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ:

 - Доказ володіння англійською мовою

 - Рекомендаційні листи

 - Автобіографія

 - Проектна пропозиція: проектна пропозиція на 1500 слів (з додатковою короткою бібліографією)

 - Форма мовних навичок

Ви можете подати заявку на два відділи одночасно та на будь-яку кількість дипломних програм у кожному відділі.

ФІНАНСОВА ДОПОМОГА:

CEU пропонує ряд пакетів фінансової допомоги, що підтримують більшість наших студентів під час навчання. До основних видів фінансової допомоги CEU належать:

 - Стипендії CEU для студентів магістратури (повні та часткові)

 - Стипендії на навчання (повні та часткові)

 - Фінансова допомога, що фінансується ззовні від Європейської комісії, а також інших приватних та державних донорів та організацій

 - Стипендії випускників CEU, що присуджуються студентам з фінансовими потребами, які мають перевірений досвід лідерства у позакласних заходах, громадських роботах та громадській участі

Студенти, які зацікавлені подати заявку на отримання фінансової допомоги CEU, повинні заповнити розділ „Фінансова допомога” в Інтернет-формі заявки на CEU із зазначенням типу бажаної фінансової допомоги.

Заявка на вступ з фінансовою допомогою до наших магістерських програм подається у два етапи. По-перше, заявка на вступ до програми магістратури повинна бути заповнена до закінчення терміну для студентів магістратури, які шукають фінансової допомоги. На основі оцінки академічних заслуг абітурієнтів потім приймають до програми, включають до списку очікування або відхиляють. По-друге, ті заявники, яких прийняли або внесли до списку очікування, можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги. Заявки на отримання фінансової допомоги будуть розглядатися на основі поєднання академічних заслуг та фінансових потреб. Заявки на вступ до наших магістерських програм госпрозрахунковими студентами продовжують приймати і після закінчення терміну для магістрантів, які шукають фінансової допомоги.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, ознайомтеся зі сторінками про вступ до CEU, включаючи сторінки про фінансування та оплату, фінансову допомогу для прийнятих студентів, стипендії магістра CEU та нагороди за навчання в магістратурі.

 ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ?

Програма передбачає випускників з різних галузей, пов’язаних з культурною спадщиною, таких як історія, історія мистецтва та управління, археологія, етнографія, антропологія, архітектура, ландшафтний дизайн, охорона пам’яток, наука про довкілля та управління.

ОСВІТНІ ЦІЛІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ КАР’ЄРИ:

Дослідження та політика культурної спадщини також є відкритою як фокус-група для студентів 1-річного та 2-річного магістерських програм середньовічних досліджень.

За будь-яких обставин ви можете з впевненістю подати заяву до CEU та з нетерпінням чекати навчання в магістратурі чи докторантурі у привітній академічній спільноті світового класу!

Місце розташування Австрія
Факультети: ФМ, ІФ, ПГФ
x