Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Програма «Всесвітні студії» (WorldWideStudies) Фонду Віктора Пінчука
Початок:  2 бер. 2020, 8:00
Закінчення: 15 трав. 2020, 17:00

 

Програма пропонує підтримку громадянам України віком до 35 років в отриманні магістерського ступеню у найкращих університетах світу в таких галузях: аграрні науки, екологія та охорона навколишнього середовища, публічне право, державне управління, альтернативна енергетика, інженерія та технології.

ros 4983

Мета програми – cформувати групу професіоналів, здатних стати фактором позитивних змін у пріоритетних сферах життя країни; розширити міжнародний діалог, що сприятиме глобальному обміну знаннями, практиками та передовим досвідом, що трансформується в реальні результати для України і для світу.

Фонд Віктора Пінчука — це незалежна приватна міжнародна благодійна організація, що базується в Україні. Він був створений у 2006 році бізнесменом і громадським діячем Віктором Пінчуком. Мета Фонду — надати можливість новим поколінням змінити країну та світ. Для її реалізації вже впродовж десятиріччя розробляються проєкти та будується партнерство як в самій Україні, так і поза її межами.

Випускники програми

Після завершення навчання випускники повертаються до України, щоб застосувати набуті знання та досвід для реформування країни

50%

імплементують нові стандарти в бізнесі

20%

працюють в державних органах та міжнародних організаціях

25%

залучені у третьому секторі або працюють у сфері освіти та науки

5%

удосконалюють чинне законодавство України у ролі Народних депутатів

Дедлайн: 15.05.2020
Веб-сайт: worldwidestudies.org

x