Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

СТАРТУВАВ ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА НАВЧАННЯ АБО СТАЖУВАННЯ У СЛОВАЦЬКИХ ВИШАХ – ПОДАТИСЯ МОЖУТЬ СТУДЕНТИ, АСПІРАНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ
Початок:  3 лют. 2020, 8:00
Закінчення: 10 квіт. 2020, 17:00

p 313389 1 slidertop2

Українських студентів, аспірантів та викладачів вишів запрошують на навчання або стажування до закладів вищої освіти Словацької Республіки. Вони зможуть безкоштовно навчатися, отримувати стипендію у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів, а також проживати у гуртожитках.

Заявки прийматимуться до 10 квітня 2020 року.

У 2020-2021 навчальному році словацька сторона зможе прийняти:

  • до 5 студентів на часткове навчання терміном до 10 місяців;
  • до 3 студентів 5 курсу за спеціальністю “Словацька мова” терміном до 5 місяців;
  • до 5 стажистів і докторантів/аспірантів (з метою викладання лекцій або науково-дослідницьких робіт для викладачів ЗВО або дослідників) із загальним терміном перебування до 10 місяців;
  • 5 осіб на літню школу з вивчення словацької мови та культури (Stadia Academeca Slovaca).

За потреби складником навчання буде мовна підготовка.

Поштова адреса: проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна

Міністерство освіти і науки України

Головне управління міжнародного співробітництва

Міністерство освіти і науки України прийматиме заявки (заповнену аплікаційну форму та інші документи) в електронному та паперовому форматах у 2-х примірниках.

В електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши у темі листа “Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2020”.

Перелік необхідних документів вказаний на останній сторінці анкети-заяви, яка є за посиланням, де також розміщена докладна інформація про умови участі у стипендійній програмі.

x