Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНЕ СТАЖУВАННЯ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКИХ ЗВО
Початок: 27 May 2021, 8:00
Закінчення: 

page 1

Вища лінгвістична школа в Ченстохові пропонує до Вашої уваги програму закордонного стажування для викладачів, методистів та адміністративного персоналу українських ЗВО в рамках Європейського освітнього проєкту «The innovative Methods and Technologies of Teaching: The Newest in the European Educational Practice».

Стажування допоможе опанувати проєктний підхід до організації навчального процесу; навчить розробляти та подавати власні обмінні, навчальні та дослідницькі проекти для отримання фінансування зі спеціальних фондів ЄС; ознайомить з можливостями реалізації принципу мобільності студентів та викладачів через використання фондів ЄС, призначених для фінансування компонентів мобільності. Програма дасть змогу налагодити корисні зв’язки з польськими колегами. Таке стажування дозволить отримати важливий досвід практичної роботи у закордонному університеті. Стажування за кордоном буде корисне для викладачів, які хочуть здобути нові теоретичні та практичні знання, опанувати новітні унікальні методики викладання, набути досвіду викладацької діяльності, обмінятися корисною інформацією із зарубіжними колегами та отримати нові зв’язки у науковій сфері.

Заняття розпочинаються у формі online, а завершуються візитом до Вищої лінгвістичної школи в Ченстохові.
Документ, що підтверджує закінчення курсу – офіційний сертифікат про проходження курсу підвищення компетентностей за формою Міністерства освіти Республіки Польща, який визнається МОН України.
Мови навчання: польська (з перекладом), українська та російська. Частина тем може бути доступна для обговорення англійською, польською та німецькою мовами.

staz1 768x542

За необхідності оформлення віз та відряджень відбувається за офіційним запрошенням від WSL.
Інвестуючи гроші в навчання, учасники здобувають чималий досвід, який допоможе виділитися серед інших колег. Ви станете фахівцем своєї справи, отримаєте гарну репутацію серед учнів та студентів, а також можливість піднятися по кар’єрній сходинці.
Для участі в програмі необхідно заповнити анкету і надіслати на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Для додаткової інформації звертайтеся за посиланням.

Вартість програми - 350 євро, що включає: стажування (4 дні) та дидактичні матеріали, а також проживання з харчуванням (сніданок+обід). Святкова вечеря « у колі друзів» : додатково. Проїзд автобусом курсом в обидві сторони+ екскурсії по Польщі за бажанням (Краків, Закопане) будуть сплачуватися окремо.

 

x