Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Еразмус + вебінар: «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці»
Початок: 25 May 2021, 8:00
Закінчення: 27 May 2021, 10:00

visual 27.05

Еразмус + вебінар: «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці» 

Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує взяти участь в онлайн-семінарі «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці», що відбудеться 27 травня 2021 р. на платформі ZOOM. Спікер заходу – Юрій Рашкевич, член Національного агентства кваліфікацій; Національний експерт з реформування вищої освіти Програми Еразмус+.

На семінарі будуть висвітлені питання методології побудови та аналізу сучасної освітньої програми, що має передбачати забезпечення відповідності змісту та програмних результатів навчання вимогам ринку праці.

Трансляція вебінару буде проходити на платформі ZOOM (кількість учасників за попередньою реєстрацію обмежена) або на Facebook сторінці Національного Еразмус+ офісу в Україні для необмеженої кількості учасників.

Форма для реєстрації доступна за посиланням. Форми для реєстрації будуть відкриті до 12:00 27 травня 2021 р. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на вказану електронну пошту до 14:00 27 травня 2021 р.

Цільова група заходу - розробники освітніх і професійних стандартів, експерти з акредитації, викладачі, гаранти і проєктні групи з розроблення освітніх програм.

x