Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Дослідження промислових проектів для студентів (RIPS) 2021
Початок: 28 Jan 2021, 8:00
Закінчення: 12 Feb 2021, 19:00
Contact Веб-сайт: ipam.ucla.edu

https://www.science-community.org/files/styles/grants_400x250/public/7200c2_4cac9236b972484488ba3e5a4dd4901b_mv2.png?itok=pEklUxZ2

Програма досліджень промислових проектів для студентів (RIPS) надає можливість талановитим студентам, які вивчають математику, інформатику та суміжні дисципліни, працювати в командах над реальними дослідницькими проектами, запропонованими спонсорами з промисловості або державного сектору. Студентська команда за підтримки свого академічного наставника та наставника в галузі досліджуватиме проблему та представлятиме свої результати, як усно, так і письмово, наприкінці програми.

Програма REU триває дев'ять тижнів. IPAM надає кожному студенту бакалаврату виплату на проїзд та стипендію в розмірі 3500 доларів. Житло та більшість страв також включені у вартість.

Студенти RIPS-LA будуть жити в залах проживання в кампусі UCLA і працюватимуть в IPAM. Ми розраховуємо на дев’ять проектів. Спонсори проекту оголошуються в березні. Проекти різняться, але всі включають певну математику, статистику, дані та обчислення.

Міжнародні студенти мають право подати заявку на RIPS-LA, як і випускники старших курсів. Для участі у програмі вам має бути щонайменше 18 років. Для отримання додаткової інформації див. Сторінку поширених запитань.

RIPS REU також доступний у Сінгапурі. Додаток однаковий для обох програм.

Щоб подати заявку, натисніть на вкладку програми вкрай праворуч.

Щоб подати заявку на RIPS, відвідайте: https://www.mathprograms.org/db/programs/1009 і виконайте наведені нижче дії:

1. Перегляньте опис програми / вимоги та натисніть «Застосувати».

2. Увійдіть, використовуючи свою електронну адресу, виберіть власний пароль і встановіть прапорець «це мій перший логін…» на вашому першому логіні.

3. Після входу заповніть Стандартну форму. Не забудьте ввести свої два довідкових редактори, але не встановлюйте прапорець біля пункту «Повідомляти електронного повідомлення про надсилання».

4. Клацніть на «надіслати», і ви будете перенаправлені на форму заявки RIPS.

5. Заповніть форму заявки на RIPS. Для запитання “Статус американської візи” виберіть країну громадянства. Крім того, обов’язково встановіть прапорець у програмі (програмах), котру ви хотіли б враховувати (Лос-Анджелес, Сінгапур або обидві). Іноземні студенти мають право лише на RIPS-LA.

6. Не забудьте подати / завантажити всі необхідні документи: ваше резюме / CV, стенограми (можуть бути неофіційними) та виберіть двох авторів для цієї програми. Обов’язково встановіть прапорці поруч із іменами авторів довідок та клацніть на зелену стрілку, щоб надіслати їм електронний запит на спеціальний довідковий лист (система надішле їм запити на довідкові листи). Ваші автори посилань не отримуватимуть жодних запитів на листи, якщо ви не натиснете зелену стрілку, а статус поруч із їхніми іменами не зміниться на «електронне повідомлення надіслано»

7. Після заповнення форми заявки та завантаження необхідних документів натисніть кнопку «Застосувати». Ваша подача успішна, лише якщо ви бачите екран «Дякуємо за подання заявки» одразу після подання форми, в якій зазначено, що ваша заявка заповнена та всі необхідні елементи подані.

8. Ви можете перевірити свою сторінку статусу, щоб побачити будь-які оновлення стану, а також перевірити, чи заповнена ваша заявка, або оновити її.

Кінцевий термін подання заявки - 12 лютого 2021 року. Жодні заявки чи довідкові листи не прийматимуться після закінчення терміну.

RIPS - це програма для студентів, які навчаються або щойно закінчили ступінь бакалавра (бакалавра). Нещодавні випускники, які отримали ступінь не раніше грудня 2020 року, можуть подати заявку.

Будь ласка, надсилайте свої запитання на адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Location США
Факультет: ФФМІ
x