Незабутні студентські роки, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі назавжди залишаються в пам’яті. Адже саме під час навчання людина проводить свої найкращі роки життя. Час летить, але наш храм освіти та науки не старіє і пам’ятає всіх своїх студентів.

Нещодавно на зустріч із студентськими друзями завітали випускники 2001 року навчання спеціальності «Фізика, трудове навчання». У стінах рідного вишу колишніх студентів радо зустрічав декан факультету Олександр Осадчий.

У затишній дружній атмосфері випускники пригадали події минулих років, розповідали цікаві студентські історії, переглянули старі фото.

Доля колишніх студентів склалася по-різному. Особливо приємно, що більшість з них залишилась вірною педагогічній справі. Так, Олег Авраменко, Сергій Ящук, Олена Бурлако, Марія Кулібаба, Віта Зборовська, Тетяна Стеценко, Леся Кондратюк працюють у стінах рідного навчального закладу, примножуючи його успіхи та здобутки. Алла Чорна – директор Рахнівської загальноосвітньої школи, Вікторія Козак працює в Уманському професійному ліцеї №9, Едік Лосіцький – в Тальнівському будівельно-економічному коледжі, Іван Рябоконь – соціальний педагог в Старобабанівській виправній колонії. Чимало випускників стали успішними підприємцями, інша частина знайшла свою долю та покликання за кордоном.

Альма-матер, яка завжди гостинно чекає своїх колишніх студентів, здивувала оновленою сучасною матеріально-технічною базою. В роки навчання нинішніх випускників навчальний корпус №2 лише облаштовувався. Випускники пригадали, що і вони у свій час зробили значний вклад у розбудову корпусу та прилеглої території нинішніх факультетів фізики, математики та інформатики, професійної та технологічної освіти.

Надзвичайно приємною була зустріч випускників із шанованими педагогами та співробітниками, які донині працюють в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини: Надією Стеценко, Надією Вертіль, Сергієм Паршуковим.

На завершення колишні студенти побажали успіхів, миру і процвітання усім працівникам факультету та висловили сподівання, що наступна зустріч обов’язково відбудеться через п’ять років.

Пресцентр УДПУ