Студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти зустрілися із відомою художницею, успішною та креативною уманчанкою Одаркою Дьомою-Пісною. Напередодні Міжнародного дня студентів викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Людмила Чвертко і Тетяна Корнієнко мали честь познайомити студентів із видатною мисткинею, яка охоче поділилась історією свого успіху.

На щиру розмову налаштовувала й сама атмосфера зустрічі, затишна й по-домашньому тепла. На запитання: «Що потрібно, аби стати успішним?», -  Одарка запевнила, що необхідно вірити у свої мрії, бути впевненим у собі, а також ділитися тим, що вмієш, з тими, хто цього потребує. За словами художниці, успіху вона досягла завдяки наполегливій праці та оптимізму. Тільки через 15 років титанічної праці полотна уманської художниці визнав світ. Наразі на рахунку нашої землячки понад три сотні картин, два десятки виставок і конкурсів, і велике джерело натхнення – її маленька донечка Злата. Нині Одарка Дьома-Пісна входить до ТОП-50 провідних художників світу, її роботи прикрашають виставкові зали не лише в Україні, але й за кордоном.

Розповідаючи про історію свого успіху, відома гостя власним прикладом демонструвала студентам, що навіть народившись у маленькому місті, можна багато чого досягнути. «Починати мріяти, ставити цілі і йти до них, життя завжди повертається до нас так, як ми хочемо. І якщо кожен з нас повірить в те, що на якомусь етапі він стане видатним художником, – так і буде. Адже Всесвіт завжди дає нам можливість…», - радила Одарка молоді.

На завершення зустрічі директор інституту економіки та бізнес-освіти Ольга Чирва підсумувала, що шлях до успіху лежить через плідну працю та віру в себе, лише той, хто вірить у власні сили та впевнено йде до своєї мети, здатен досягти висот.

Пресцентр УДПУ