6 листопада в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася зустріч іноземних студентів з адміністрацією та працівниками Уманського РВ УДМС України в Черкаській області: завідувачем сектору з організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення Романом Панасюком та провідним спеціалістом СОЗНМРВ Уманського РВ УДМС України в Черкаській області Володимиром Пензаєм. 

Під час зустрічі завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська ознайомила з особливостями організації навчальної та культурно-масової роботи з іноземними студентами, надала практичні рекомендації щодо реалізації їхніх прав та обов’язків на території України. Надія Миколаївна акцентувала увагу іноземних громадян на дотриманні ними правил внутрішнього розпорядку університету, правил проживання в гуртожитку.

Головний бухгалтер Олена Ареп’єва наголосила на тому, що студенти повинні вчасно виконувати свої договірні зобов’язання, а бухгалтерська служба та відділ по роботі з іноземними студентами завжди готові надати необхідну інформацію та сприяти вирішенню усіх питань.

Представники міграційної служби провели профілактичну бесіду з іноземними студентами в межах операції «Мігрант», побажали іноземним студентам дотримуватися чинного законодавства України.

Пресцентр УДПУ