Студенти ІV курсу напрямку підготовки «Географія» під керівництвом викладача кафедри географії та методики її навчання Марини Кугай  здійснили виїзну екскурсію до міста Гайсин Вінницької областів у рамках комплексної фахової практики з краєзнавства і туризму та регіональної економічної і соціальної географії. Метою було ознайомлення з виробничим процесом підприємств, принципами розміщення, організацією та структурою виробництва.
На шляху до Гайсина студенти відвідали сучасне сільськогосподарське підприємство ТОВ «Октан», яке розташоване на околицях міста Умань і спеціалізується на вирощуванні горіхів та яблук. Головний агроном підприємства детально ознайомив молодь з особливостями функціонування та структурою товариства, технологією вирощування та зберігання продукції, географією ринку збуту плодів та про перспективи підприємства в майбутньому.
Приємним завершенням екскурсії стало частування смачними соковитими яблуками.

 

 

Підприємство ТОВ «Гайсинський молокозавод» займається переробкою молока та виробництвом сиру, маргарину та інших харчових жирів. Працівники з виробництва люб’язно розповіли про всі аспекти роботи в кожному з цехів та продемонстрували продукцію власного виготовлення. І на завершення екскурсії екскурсантів знову чекав приємний сюрприз – дегустація смачної продукції заводу.

 Звісно, за такий щирий і теплий прийом студенти глибоко вдячні керівництву відвіданих підприємств, а екскурсії були не лише цікавими, але й пізнавальними. А більше знати так важливо для юнаків і дівчат, які згодом і самі робитимуть свій вклад у суспільно-корисні справи для нашої держави.

 

 

 

Пресцентр УДПУ